Hipshops Haarlem

Thoen en Thans winkelroute

Shoproutes Haarlem

Ontdek de leukste & eigenzinnigste winkels in Haarlem!

Haarlem staat bekend als leukste winkelstad van Nederland. ’Tuurlijk! De grote winkelstraten weet je al te vinden. Maar, er is veel meer! Met de handige winkelroute van Hipshops Haarlem en Thoen en Thans duik je nu ook de minder bekende winkelstraatjes van Haarlem in.

Hipshops route Haarlem
Hipshops Haarlem is een uniek initiatief van ruim dertig zelfstandige ondernemers in Haarlem. Ze onderscheiden zich graag met een uniek winkelaanbod, een prettige en originele sfeer, persoonlijke service en ongekende passie. Van Dutch Design woonaccessoires, Scandinavische damesmode, Italiaanse mannenmode, duurzame fashion, jong Nederlands ontwerptalent tot ambachtelijk gemaakte chocolade; je vindt het bij de unieke ondernemers van de Hipshops Haarlem route! En voor tussen het shoppen door verklappen we de tofste lunchrooms in town voor een heerlijke lunch of diner. Enjoy!

Thoen en Thans winkelroute
Begin de route achter de Bavo langs en dan de Lange Veerstraat in. Door de kleinschaligheid van diverse bedrijven is deze ontdekkingstocht het meest aantrekkelijk voor kleinere gezelschappen. Doe het op uw ‘eigen (Haarlemmer-)houtje’. En let vooral op de bedrijven met de raamstickers: ‘deelnemer THOENENTHANS.NL.