Babs denim design shoppers bij Jansje

 

 

Nieuws

Jansje design staat voor een collectie duurzame producten waarbij Fair Design centraal staat. Handgemaakte en hippe producten van natuurlijke materialen, vanuit maatschappelijke betrokkenheid ontworpen en geproduceerd. Wij, Claudia Stefanutto (directeur) en Linda Dijkslag (styliste), zijn in februari 2014 voor het eerst naar Nepal geweest en op zoek gegaan naar leveranciers voor onze Jansje design producten. Sinds kort zijn de producten te koop in de winkel, de webshop en nu ook voor de wholesale, daar zijn we heel trots op!

Voor de wereld van Jansje is een plezierige en duurzame relatie met haar leveranciers belangrijk. Wij bezoeken graag zelf de werkplaatsen waar de Jansje design producten worden gemaakt. We leren de mensen kennen en zien of er met plezier en onder goede omstandigheden gewerkt wordt. Bijna alle producten worden met de hand gemaakt wat veel tijd kost, hierdoor is ieder product kostbaar en uniek. Veel van de artikelen worden door vrouwen gemaakt. Doordat deze vrouwen een vast inkomen verdienen, krijgen hun kinderen dagelijks goed te eten en kunnen ze naar school gaan.  

Duurzaam
Voor de Jansje design producten kiezen we bewust voor 100% natuurlijke materialen. Al onze artikelen zijn gemaakt van katoen, wol, vilt, koper, metaal, hout, keramiek en leer, allemaal duurzame grondstoffen die niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook worden de artikelen gemaakt van gerecyclede materialen, zoals papier, hout of plastic. Zorg voor het milieu en de toekomst zijn belangrijk bij het maken van onze producten.

Het Jansje design label is een nieuwe stap in de toekomst van Jansje waar we heel trots op zijn. 

- See more at: http://wholesale.jansje.nl/overons/#sthash.7f9E9cPi.dpuf

Ze zijn er! Babs bags bij Jansje te koop!

Babs bags maakt hippe designshopper van 100% hergebruikt denim. Bijna iedereeen heeft wel een spijkerbroek in de kast liggen die er nooit meer uit komt. De wereld van Jansje zamelt 'slapende' spijkerbroeken in voor het project Babs Bags van Virgil Bawits.
Van de broeken worden hippe tassen gemaakt in ateliers in Haarlem, waar mensen met een beperking werken. Het doel is om het gebruik van plastic tasjes verder terug te dringen en te voorkomen dat er jeans bij het afval terecht komen. Tegelijk wordt er werkgelegenheid gecreeerd voor mensen met een beperking. 

Je kunt dit project volgen via facebook.

Voor iedere broek die wordt ingeleverd geeft Jansje een gratis kop koffie cadeau.
Je kunt je broek(en) tijdens winkeluren inleveren bij Jansje in de winkel.