Lunchen in Haarlem bij Jansje

Jansje leukste restaurant 2019

Jansje leukste restaurant van Haarlem 2019

We zijn 1e geworden in de verkiezing van het Leukste restaurant van Haarlem & de Provincie Noord Holland. Een totale verrassing en ook nog met een Golden Award, voor de meeste stemmen, ruim 750 en met een heel hoog waarderingscijfer van 9,26!

We zijn supertrots op deze bijzondere prijs en heel dankbaar voor de enorme hoeveelheid stemmen. In Haarlem en Noord Holland, waar veel leuke en bijzondere restaurants en winkels zijn, vinden we het een groot compliment dat we het favoriete restaurant zijn van zoveel mensen. Jansje is een werkplek voor mensen met verschillende talenten en mogelijkheden. Je wordt altijd vriendelijk geholpen door betrokken en goed opgeleid personeel.

Wanneer je door de winkel loopt, kom je in onze verborgen lunchroom. Een moderne stijlkamer met een prachtige binnentuin, de oude spekplaats. Wij werken met biologische en streekgebonden producten en dat proef je! Ons vlees komt bij biologische slagerij Stan Alkemade vandaan en ''Dit is Brood'' bakt dagelijks heerlijk vers brood voor ons.

Je bent van harte welkom, tot ziens bij Jansje!

Klik hier voor onze menukaart